Jag har ju verkligen inte varit så vidare förtjust i rödvin. Inte alls faktiskt. Och det beror på en tid i min ungdom när jag brukade partaja till det på ett rödvin som jag helst vill glömma (”Birk Borkasson” läser du det här så kan du nog ana vilket och vems vin jag menar).
Till middagen ikväll så tog jag modet till mig och öppnade en av de rödvinsflaskor som vi fick av några av White Partygästerna i somras. Och oj, vad förvånad jag blev då jag faktiskt gillade vinet. Det var faktiskt till och med väldigt gott. Så grattis till de gästerna som köpte flaskan på bilden, ni har fått mig att dricka rödvin för första gången på 19 år. Sen kan jag ju absolut inte garantera att ni som rutinerade rödvinsdrickare tycker detsamma men prova gärna och återkom. :0)
By the way så blev middagen riktigt lyckad så recept kommer imorgon.
5 Comments
Har också sån där ”mår-illa-bara-jag tänker-på-den-dricka” sen svunna dagar och det är Malibu. Urk! Språkresa i Frankrike… (kommer knappt ihåg nåt av skolan men desto mer av de roliga kvällarna, hihi). Det var grejer det, haha!
KRAM!
Judita
Jodå, mitt hemska minne består av Kirsberry. Nåt slags körsbärslikör tror jag. Bläää1
Har aldrig testat det du visar. Provar gärna.
Kram Lena
Kir, det var ingen rolig historia kan jag säga!!!!
Huuu, tur man slutade med det, man mådde av nån anledning aldrig särskilt bra av det..;)
Boeuf Bourgignon är ju bara sååå gott! Har jag gjort enligt Morbergs recept! Nam nam.
Kram på dig!
/Anna
Ha; ha; ha kan säga att jag inte heller är så glad i rödvin idag. Kramar i massor från Birk
Ja, jag hade också en tidigare hemsk upplevelse av rödvin. Men idag tycker jag åter igen det är riktigt gott till mat.
Men dock räcker det med ett glas, tycker annars det lätt blir lite tungt i huvudet på något vis (men kan ju också bero på att man är grymt lättpåverkad efter två ganska täta graviditeter och inte mycket vinpimplande emellan ;))
Hoppas ni får en härlig start på veckan. Kram