Efter vi kom hem från Mellon i lördags ville vi ha något lättlagat att äta så valet föll på medelhavsinspirerat småplock. Det blev marinerade vitlöksklyftor, italienska charkuterier, oliver och crostini och bruschetta med chilitapenade. Allt köpt och färdigt från Ica. Tummen upp för det! 🙂 Och barnen ville absolut inte ha det som jag och J skulle äta utan ville hellre ha panpizza. Tänk att de inte förstår bättre de små liven. 😉
Sen satte vi oss framför tvn och kikade på Mellon en gång till och det går inte att förneka, att de flesta låtarna lät bättre live än framför tvn.
Jag bara måste få tala om att den här veckan vankas det en riktigt, riktigt trevlig resa med jobbet. Hela gänget drar till Trysil på torsdag, det ser jag verkligen fram emot. 🙂
8 Comments
Trysil, underbart!! Luncha i backen, Fjellroa. Åhhh, härligt!! : )
Så ni var också på mellon , vi med:) Så trevligt med Trysil! Kram Pernilla
Bästa bästa med sånt där plock!
Är så galet avis på er som åker till Trysil och maken som åker till Sälen!!!
Kram Lena
Tapas-stuk är en favorit här hemma 🙂
Ser mysigt ut.
Kram N
Älskar plock, mums, enkelt och gott!
Shit va kul med Trysil, där firade jag nyår 2000 🙂
Gissar att ni kommer ha grymt kul!
Kram kram
Plockmat är mums! Härligt att dessutom hålla på att laga mat alltid. Ibland är det så himla skönt att bara plocka fram färdigt!
Kram Jennica
Gud så gott det där såg ut att vara! Kram
Mums Mums, era middagar ser alltid så jädrans goda ut!!
Kram