Hem & Trevligheter

H&T Bloggdesign

 

Går du och funderar på att börja blogga, vill skapa en hemsida till ditt företag eller har du helt enkelt tröttnat på din gamla blogg och dess utseende? Känner du att du vill lite mer än vad till exempel din Blogspot klarar av eller vill du flytta med dig bloggen till en egen domän? Och känner du kanske att du inte vet i vilken ände du ska börja?

Då är jag den rätta för dig. Vid sidan om mitt vanliga jobb erbjuder jag andra glada bloggare/bloggerskor/företagare hjälp med att importera befintlig blogg till ett WordPresstema och anpassa den, bara få hjälp med tillägg i redan befintlig WordPress med mera, med mera.

Till WordPress finns det massor av teman/utseenden att välja mellan och du som kund kan välja antingen en gratisvariant eller ett som kostar en slant. Självklart kan temat väljas i samråd med mig och utifrån valt tema hjälper jag dig sedan att anpassa det så att din nya blogg blir precis så som du som kund vill ha den. Exempel på teman hittar du t.ex. här.

Bland annat har jag hjälpt till med flytt och design av bloggarna Fru Vardag, Ljuva Magnolia och Westcoast Living.

Jag fakturerar varje påbörjad timme och faktureringen sker än så länge genom Frilans Finans. Så allt sköts rätt och riktigt enligt konstens (eller rättare sagt Skatteverkets) alla regler.

Om du vill börja nystarten av din blogg med att ta flashiga foton av t.ex. dig själv, så samarbetar jag med Ulrica Hållén som jobbar som fotograf vid sidan om sitt ordinarie arbete. Hennes fotografblogg hittar du här och hennes privata blogg hittar du här.

Om du vill veta mer så är det bara att fråga på och kontaktformulär hittar du under Kontakt i menyn.